HUUR UW (RODE) LOPER BIJ VERGI EVENTS

HUUR UW (RODE) LOPER BIJ VERGI EVENTS

U wil meer informatie over het huren van een loper op uw feest?

Een loper is niet alleen ideaal om een ingang in de kijker te plaatsen, het geeft uw feest extra klasse!

Uw gewenste kleur =  een uitdaging

Ik werk samen met verschillende leveranciers die verschillende soorten lopers kunnen aanleveren. De basis loper is natuurlijk rood en heb ik altijd op stock. Indien u een andere kleur wenst, dan zoek ik graag naar een geschikte loper voor uw feest.

De lengte en kleur bepaalt de prijs van uw rode loper.

Levering en plaatsingskosten zijn afhankelijk van de omstandigheden en afstand.

 

Jullie dromen, wij realiseren !

Uw (rode) loper wordt professioneel geïnstalleerd

Locatie Binnen:

Er wordt steeds kwalitatieve dubbelzijdig tape gebruikt om de rode loper te fixeren. Deze tape laat geen achterblijvende lijmresten achter. Het is nooit aan te raden om de tape te gebruiken op natuurstenenvloeren!

Indien u liever geen tape op uw vloer heeft, moeten er paaltjes, bloembakken, kaarsen of stijlvolle gewichten geplaatst worden op regelmatige afstanden. De Rode loper wordt namelijk opgerold vervoerd. Hierdoor kan deze zich opkrullen als er geen gewichten op geplaatst worden.

Locatie Buiten: 

Harde ondergrond (tegels, beton, asfalt, enz..)

De rode loper wordt vastgelegd met kwalitatieve dubbelzijdig tape om de rode loper te fixeren. Deze tape laat geen achterblijvende lijmresten achter. Het is nooit aan te raden om de tape te gebruiken op natuurstenenvloeren blauwstenen buitentegels horen hier ook bij!

Het is zeker aan te raden om extra gewichten te voorzien los van de professionele tape die wij gebruiken. Buiten betekent invloed van weerelementen. Het is vooral de wind die een probleem vormt. Paaltjes, bloembakken, buitenkaarsen of stijlvolle gewichten voorkomen dat het tapijt bij stevig weer verschuift of in het ergste geval weg kan gaan waaien.

zachte ondergrond (gras, aarde, steentjes of gravel)

De loper wordt gefixeerd met speciale bevestigingsnagels. In een zachte ondergrond kunnen we deze in de grond kloppen. Steentjes of gravel kunnen we deze ook gebruiken, maar geven zelden de nodige houvast. Bij steentjes of gravel is het betere om op regelmatige afstanden gewichten te voorzien.

Trappen:

Uw trappen in rode loper, dat kan zeker! Bij het plaatsen moeten wij extra tijd voorzien om het tapijt te fixeren. Vermeld dit altijd bij een offerte aanvraag.

Paaltjes – bloemen – kaarsen

Stijlvolle paaltjes kunnen in verschillende maten, types en kleuren bij gehuurd worden. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag te verkrijgen. De lengte van de loper bepaalt het aantal, dat gebruikt moet worden. Bloempotten of buitenkaarsen kunnen een alternatief bieden vraag gerust naar uw offerte op maat!

KAN IK U ERGENS ANDERS MEE HELPEN?

KAN IK U ERGENS ANDERS MEE HELPEN?

Dj op uw huwelijk

De juiste dj boeken is zeer belangrijk, want een dj kan uw Huwelijksfeest maken of kraken. Ik zorg voor muziek in alle genres. Een persoonlijke aanpak wordt gegarandeerd!

DJ op uw evenement

Elk evenement is iets uniek. De sfeer en verwachtingen bepalen mijn playlist. Geen vaste nummers of vooraf ingestudeerde tracks. Het publiek beslist wat er door de boxen weerklinkt. Het publiek is mijn leidraad!

Klank & Licht

Neem een kijkje in ons uitgebreid aanbod klank en licht materiaal. Van Beursstanden tot fuiven, geen evenement is te groot of te klein. Ik zorg voor alles aan de beste prijs!

Springkasteel huren

U wil een springkasteel huren?

Dan kunt u geen betere keuze maken. Levering, plaatsing en afhaling voor 75€ all in ? Het kan!!!