Klank voor elk evenement!

KLANK VOOR ELK EVENEMENT

Baskasten – Topkasten – Versterkers – Microfoons – Draaitafels – P.A. installaties

U organiseert een feest, beurs, conferentie of … en wil graag en kwalitatieve set speakers huren? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Losse boxen of een volledige set, het kan allemaal gehuurd worden.
Het soort evenement die u organiseert maar vooral de grote van de zaal of ruimte bepalen de set of boxen die die u nodig heeft. Alle sets of speakers worden steeds door mezelf geleverd en geinstalleerd. U krijgt natuurlijk de nodige uitleg hoe alles werkt. Bij grotere evenementen is steeds de gehele avond iemand aanwezig. Van fuiven tot een instuifparty. Het vergt de juiste set en kracht om uw evenement tot een succes te maken. Een offerte wordt u steeds vrijblijvend aangeboden.

Licht voor elk evenement!

LICHT VOOR ELK EVENEMENT

Lichtapparatuur – DMX controller – Chamsys

Een feest zonder lichteffecten is geen feest. Al is de muziek nog zo goed, de sfeer is pas compleet als de lichteffecten volledig afgestemd zijn op de muziek. De effecten maken of kraken simpelweg uw evenement. De juiste lichten plaatsen is dus zeker even belangrijk als de muziekkeuze.
Alle lichteffecten in het aanbod zijn los of indien gewenst in pakket te huren. Elk evenement of het nu groot of klein is. Vergi events kan uw event van de juist materialen voorzien. De lichten in het aanbod zijn steeds muziekgevoelig en dmx stuurbaar. U kunt dus ook bij mij een dmx-controller huren. Ik programeer deze dmx controller uiteraard volledig en naar wens. U krijgt bij installatie een volledige gebruiksuitleg. Alle lichten in het assortiment zijn gemakkelijk installeerbaar op statieven. Ik heb verschillende soorten lichtstatieven, lichtbruggen of trussbruggen die tegen een heel voordelig tarief kunnen bijgehuurd worden. Ik verkies steeds om alle lichten zelf te komen installeren. Zodoende bent u steeds zeker dat alles correct werkt. Een offerte wordt steeds vrijblijvend opgemaakt.

Beeldmateriaal voor elk evenement!

BEELDMATERIAAL VOOR ELK EVENEMENT

Beeldapparatuur – Televisieschermen- Beamer – Projectiedoek

Foto’s, video’s of een diavoorstelling weergeven dat kan met ons kwalitatief beeldmateriaal. Wij hebben projectoren en televisieapparatuur in het aanbod.

Tip: Bevorder de sfeer op uw feest of evenement door foto’s, video’s of een diavoorstelling af te laten spelen.

Foto’s afspelen op uw feest gedurende de avond, is altijd een zeer goed idee. De foto’s brengen nostalgische herinneringen boven bij jong en oud. De gesprekken aan tafel nemen dan ook een heel andere wending wanneer over de kledingstijl of gewoonten van vroeger wordt gesproken.

Huur uw televisiescherm of beamer tegen een voordelige prijs.

Ik kom de apparatuur steeds leveren, installeren en ophalen.

Truss en Rigging

Truss en Rigging

Truss – Rigging – Takels – Statief – T-Bar – Lichtbruggen

Voor Truss en Riggin bent u bij Vergi Events aan het juiste adres. Van complete fuifinstallatie tot een kleine lichtbrug bij mij primeert kwaliteit. Ik zorg dan ook steeds voor een correcte en veilige opstelling.

Uw wensen zijn mijn streefdoel!

Wij hebben werken met volgende Truss:

Vierkant: Mobil truss quatro 290

Driekhoek: prolyte X30 D

Krachtstroomverdelers en bekabeling

Krachtstroomverdelers en bekabeling

DMX – XLR – RCA – VERLENGSNOEREN – KRACHTSTROOM 16A & 32A

U kunt bij mij terecht voor alle soorten bekabeling en stroombenodigdheden.

Special Effects

Special Effects

Rookmachine – Vloerrookmachine – CO2 Effecten – Fire Effects

We verhuren een uitgebreid assortiment aan speciale effecten.  Wil u uw feest, fuif of evenement net dat beetje meer geven ?  Dan vindt u bij Vergi Events zeker wat u nodig heeft. We hebben voor elke ruimte een geschikte oplossing.  Van kleine feestzalen tot complete fuifzalen.  Met Co2 effecten en fire effects verbazen we uw publiek.  Maar ook bellenblazers, rookmachines, low foggers (vloerrookmachine) en sneeuwmachines vindt u in het gamma.

Receptie Tafels

Receptie Tafels

Huur uw receptie tafels goedkoop! Verschillende kleuren hoezen beschikbaar

Huur uw statafel goedkoop bij Vergi Events. Wij bieden stijlvolle party tafels aan een heel scherpe prijs. De tafels worden steeds geleverd en opgehaald. U hoeft nooit vervoer te regelen, wij brengen ze namelijk naar u.

We hebben verschillende kleuren hoezen beschikbaar. Laat gerust uw favoriete kleur weten en wij zorgen voor de juiste hoes.

Tafel voor 6-8 personen

Hoogte: 110cm

Blad diameter: 80cm